Visser ’t Hooft Lyceum – Peaceful adventures Mural

educatiefmural

Het Visser ’t Hooft Lyceum kreeg een make over, na de renovatie van de vide en mijn eerste muurschildering in het gebouw was de grote hal op de begane grond aan de beurt. Er was een nieuwe muur geplaatst naast de entree naar de buitenruimte, deze onbewerkte houten muur werd mijn nieuwe canvas.

Voor deze muurschildering kreeg ik de vrije hand, het enige verzoek was dat het ontwerp in de stijl van de vorige muurschildering moest passen.

Met het ontwerp voor deze muurschildering wilde ik graag de leerlingen van de school aanzetten om naar buiten te gaan met een leergierige attitude. De science fiction achtergrond verwijst naar de muurschildering in de vide, beide muurschilderingen spelen zich af in dezelfde wereld.

Samenwerken?

Ben je voor jouw project op zoek naar een album cover, een t- shirt design of illustratie?

Wil je toffe artwork die aansluit bij jouw merk of band?

Ik kan je hierbij helpen.

Ik denk graag mee om samen een sterk concept te creëren en een zo tof mogelijk resultaat te realiseren.

Neem gerust contact met me op, Let’s go!